Χαμάς: Φρικιαστικό βίντεο - Ο πατέρας του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης καλυμμένος με αίμα δέχεται άγριο ξύλο

Χαμάς: Φρικιαστικό βίντεο - Ο πατέρας του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης καλυμμένος με αίμα δέχεται άγριο ξύλο

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Πρόκειται για τον πατέρα του βρέφους 10 μηνών που βρίσκεται ακόμη στα χέρια των τρομοκρατών της Χαμάς

hamas-hostage-m2
Σε ακόμη ένα τρομακτικό βίντεο αποτυπώνονται οι φρικαλεότητες της Χαμάς. Στο αποτρόπαιο αυτό ντοκουμέντο φαίνεται ο αγνοούμενος πατέρας του πιο μικρού σε ηλικία ομήρου της οργάνωσης να είναι καλυμμένος με αίμα και να δέχεται ξυλοδαρμό από πλήθος Παλαιστινίων κι όλα αυτά ενόσω οι τρομοκράτες πανηγυρίζουν και τον απομακρύνουν με μηχανή, στις 7 Οκτωβρίου, ημέρα εισβολής στο Ισράηλ.

Ο Γιάρντεν Μπίμπας, πατέρας του 10 μηνών αγοριού Κφιρ Μπίμπας, φαίνεται γεμάτος αίματα, τη στιγμή που ένα κοινό επιδίδεται σε φρικιαστικές πράξεις βίας σε βάρος του και σαν να μην φτάνει αυτό τραβούν και selfies.

Δείτε βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες:


Κλείσιμο
Το βίντεο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος έγραψε τα εξής: «Ο κόσμος δεν πρέπει να παραμείνει σιωπηλός μπροστά σε τέτοια εγκλήματα. Φέρτε τους σπίτι τώρα». 

Σημειώνεται ότι η γνωστοποίηση του συγκεκριμένου απεχθούς περιστατικού έγινε ενώ οι συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς φαίνεται να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.  Το 10 μηνών αγοράκι μαζί με τον τεσσάρων ετών αδερφό του, Άριελ, είχαν απαχθεί με τη μητέρα τους από τη Χαμάς. 

Ο πατέρας Γιάρντεν που είναι περικυκλωμένος από τους τρομοκράτες ζει με την ελπίδα ότι η σύζυγος και τα παιδιά τους είναι ζωντανοί και επιθυμία του είναι να βρεθεί κοντά τους. Πιστεύεται ότι είναι ζωντανός, η τύχη όμως της οικογενείας του παραμένει θολή.

Η Χαμάς και το Ισλαμικό Κίνημα Τζιχάντ, οργανώσεις που υποστηρίζονται από το Ιράν, σκότωσαν στις 7 Οκτωβρίου, οπότε και εισέβαλαν στο Ισραήλ, 1.200 ανθρώπους και παράλλληλα προχώρησαν στην απαγωγή 250 αμάχων.  Δεν είναι λίγοι οι όμηροι που παραμένουν στη Γάζα, με τον ακριβή αριθμό των αιχμαλώτων να μην είναι σαφής. 

Ειδήσεις σήμερα:

Η Μπαντόσα εγκατέλειψε τον αγώνα με τη Σαμπαλένκα και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της - Βίντεο

Στις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα - Οι δηλώσεις μετά τη Σύνοδο της ΕΕ


SOS για Θεσσαλία από Τσατραφύλλια - Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης